keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Lemaradtak a dobogóról

Zalaegerszeg címer
Hírek

Lemaradtak a dobogóról

2004 augusztus 27 - péntek
Az elmúlt hétvégén rendezték meg a női Szuper Liga döntőjét. A Forest ZTE teniszcsapata nagyszerűen menetelt a csoportküzdelmek során; az egerszegi lányok az élen végeztek, és jó eséllyel várták a négyes döntőt.

A fináléba kerülésért a kék-fehérek, az MTK ellen léptek pályára. A mérkőzés nagy csatát hozott, végül is a fővárosiak minimális különbséggel 5:4-re megnyerték a találkozót, ezzel a fináléba jutottak. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a Forest ZTE játékosa Gallovits Edina már az egyéni mérkőzések során megsérült. Párosban 2:0-ás MTK vezetésnél társával a mérkőzés feladására kényszerültek. Az egerszegiek éljátékosának sérülése döntő módon befolyásolta a találkozó alakulását.

A Forest ZTE a bronzéremért a Vasassal találkozott, az egerszegiek a csoportmérkőzések során legyőzték a piros-kékeket. A harmadik helyért lejátszott találkozón ezúttal az angyalföldiek bizonyultak jobbnak, 5:4-re nyertek. Így a tavalyi bronzérem után idén lecsúszott a dobogóról a Forest ZTE együttese. A lányok azonban minden dicséretet megérdemelnek, mivel az alapcélt, a négyes döntőbe jutást teljesítették.

Tartalom megosztása: