keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Lemondott Stefán Gábor

Zalaegerszeg címer
Hírek

Lemondott Stefán Gábor

2009 március 28 - szombat
Benyújtotta lemondását Stefán Gábor, a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatója – tájékoztatta lapunkat dr. Gyimesi Endre. A színházat fenntartó város polgármestere elfogadta a lemondást, így az igazgató magasabb vezetői beosztása március 31-ével megszűnik. Munkaviszonya azonban megmarad, mint koreográfus, továbbra is a színházban dolgozik.

– Pénteken kora délután találkoztam a színház vezetőjével, aki hivatalosan a körülötte kialakult helyzettel indokolta lemondását. Ezt tudomásul vettem. A színház működési szabályzata szerint a továbbiakban Szabó József gazdasági igazgató helyettesíti Stefán Gábort, mint megbízott igazgató. A lehető legrövidebb időn belül kiírjuk a pályázatot a színház igazgatói posztjára.

Nyár elejére, de legkésőbb októberre lehet új vezetője a Hevesi Sándor Színháznak – fogalmazott dr. Gyimesi Endre. Érdeklődésünkre, hogy az igazgató lépése összefüggésben lehet-e a színházzal kapcsolatos rendőrségi vizsgálattal, a polgármester nemmel válaszolt. Úgy érzi, a Bagó Bertalannal történt „szakítás” után bizalmatlanság alakult ki a vezetővel szemben, ez vezetett a lemondásához.

(Zala-Lap, V. Zs.) 

Tartalom megosztása: