keresés a weboldalon

Lezárult az idősek hónapja (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Lezárult az idősek hónapja (Videó)

2021 október 28 - csütörtök
Lezárult az idősek hónapja rendezvénysorozat. A színes programkavalkádot elismerések átadásával koronázták meg a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.

 

Az időseket az év minden napján becsülni kell – hangzott el a köszöntőkben. Balaicz Zoltán beszédében kiemelte, hogy Zalaegerszeg élen jár a szépkorúaknak szervezett rendezvényeivel. Az Idősügyi Tanács munkájára már országosan is felfigyeltek. A polgármester szerint a világjárvány és az elszigeteltség a nyugdíjasokat viselte meg leginkább, így láthatóan minden hívó szóra örömmel érkeznek.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg

A záróünnepségen elismeréseket is kiosztottak. Az önkormányzat és az Idősügyi Tanács lelkiismeretes,

kiemelkedően példamutató közösségi tevékenységéért, valamint az idősek érdekében végzett több évtizedes munkjááért kitüntette Bangó Gyulánét, Preisz Józsefet és Iványi Ildikót.

Iványi Ildikó, elnök, Nyugdíjas Pedagógus Egyesület

A szervezők a vetélkedők nyerteseiről sem feledkeztek meg. A jutalmazásokon túl külön megköszönték, hogy olykor  10-15 csapat is részt vett a megmérettetéseken.

dr. Kocsis Gyula – elnök, „Életet az éveknek” Klubszövetség Zala Megyei Szervezete 

Az idősek hónapja lezárult ugyan, ám a programok folytatódnak. Legközelebb – november 4-én – a járműipari tesztpályát látogatják meg. Az esemény népszerűségét jelzi, hogy több mint 300-an jelentkeztek.

Gy.Sz./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: