keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Lombard FC Pápa – Zalaegerszegi TE 1-2 (0-1)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Lombard FC Pápa – Zalaegerszegi TE 1-2 (0-1)

2004 november 10 - szerda
Pápa, 1200 néző. Jv.: Sóthy  (Ábrahám, Mészáros). NB-I. labdarúgó-mérkőzés.Gól: Tüske (88.) ill. Waltner (10., 56.) Sárga lap: Szekér (19.), Németh (47.), Szamosi (51.), Kocsárdi (55.), Ljubojevic (61.)

Lombard FC Pápa: Tóth I. – Oravecz, Szekér, Farkas V., Geri (Vörös,   64.) – Kincses (Tóth Cs., 64.) – Lászka, Kovács (Tüske, 64.), Róth – Medved, Germán
Vezetőedző: Tóth Bálint

Zalaegerszegi TE: Varga – Kocsárdi,  Sebők V. (Németh 14.), Kozmér, Szamosi – Kaj (Babati, 82.), Balog, Ljubojevic, Koplárovics  – Waltner,  Gyánó (Sabo,75.)
Vezetőedző: Gellei Imre

A ZTE végig fölényben játszott, több gólhelyzetet alakított ki. Néha még egy-két könnyelmű megoldás is belefért. A játék képe alapján megérdemelt az egerszegi győzelem a fáradtnak tűnő Lombard ellen. Waltner Róbert (képünkön) két góljával döntő érdemeket szerzett a győzelemben.

Vélemények:

Tóth Géza, a ZTE Rt. elnöke: Nem túl magas színvonalú mérkőzésen  teljesen megérdemelt vendégsiker született. Több százszázalékos helyzetet sikerült kialakítanunk, bár az igazsághoz házzátartozik hogy a mérkőzés végén mi is kaphattunk volna gólokat. Ezen a mérkőzésen is kidomborodott a csapat egysége, amelyet néhány jó egyéni teljesítmény „fűszerezett”. Valószínű, hogy a Fradi elleni találkozóra a sérültek felépülnek és mindenképpen nézőcsúcsra számítunk.

Németh Ottó technikai vezető: Rendkívül taktikusan és fegyelmezetten játszott a tartalékos csapatunk. Waltner révén kétgólos előnyre tettünk szert, melyet a véghajráig tartani tudtunk Ekkor Tüske még szépíteni tudott, de a úgy érzem, megérdemelten nyertük a találkozót. Ezek után nagyon várjuk a Ferencváros elleni összecsapást.

Kocsárdi Gergely csapatkapitány: Számunkra szokatlan időben megrendezett mérkőzésen stabilan álltunk a lábunkon. Igaz, nem volt színvonalas a találkozó, a küzdelem dominált, de a látottak alapján uraltuk a mérkőzést és megérdemelten nyertünk.

Tartalom megosztása: