keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Lopás, ittas vezetés

Zalaegerszeg címer
Hírek

Lopás, ittas vezetés

2004 december 10 - péntek
A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság egyik szabadnapos járőre éppen karácsonyi vásárlásait intézte a megyeszékhelyi Tesco áruházban szerda délelőtt, amikor a sorok között megpillantott egy körözés alatt álló zalaegerszegi férfit.

Azonnal erősítést kért szolgálatban lévő kollégáitól, akik rövidesen a helyszínre értek, s elfogták, a 32 éves körözöttet. Ellene egyébként a Zalaegerszegi Városi Bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot lopás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
 
 
A rendőrkapitányság járőrei a Körmendi úton egy, a Ladájával bizonytalanul közlekedő bagodi férfit állítottak meg ellenőrzésre szerda délelőtt, márcsak azért is mert nem egészen két hónapja is pont ők intézkedtek vele szemben, s akkor ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát.
A 37 éves férfi ezúttal is ittasnak tűnt, el is ismerte, hogy fogyasztott pálinkát és bort is, mielőtt autóba ült volna. Előállították vérvételre. Ellene a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon a véreredmények függvényében ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt szabálysértési, vagy büntetőeljárást indítanak, melynek során felenie kell majd azért is, hogy vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé.

Csütörtökön késő egy  kaposvári lakos tett bejelentést, hogy osztrák állampolgár kollégájának a tulajdonát képező Nissan típusú gépkocsijának bal hátsó ablakát ismeretlen személy betörte és ruhaneműket tulajdonított el 100.000 forint értékben. A lopás Zalaegerszegen a Honvéd úton történt. Rongálási kár: 20.000 forint.

Tartalom megosztása: