keresés a weboldalon

Lőrincz Emil lett a ZTE új vezetőedzője (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Lőrincz Emil lett a ZTE új vezetőedzője (Videó)

2014 június 17 - kedd
Lőrincz Emil, az MTK korábbi 37-szeres válogatott hátvédje lett a ZTE új vezetőedzője. A szakmai stábot bemutató sajtótájékoztatón bejelentették: a klub visszatér a tradicionális címeréhez.

Az eredeti címeres kitűzőt kapta ajándékul Gyutai Csaba polgármestertől Végh Gábor, a ZTE főtulajdonosa, Lőrincz Emil pedig a város címerét viselheti szíve felett.

– Nem vagyok hivatva Lőrincz Emil munkásságát méltatni, de Pécsett kitűnően dolgozott, az előző szezonban az egyik legstílusosabban játszó együttes a baranyai volt – fogalmazott Gyutai Csaba polgármester.

Végh Gábor, a ZTE főtulajdonosa arról beszélt a sajtótájékoztatón, hogy az új vezetőedzővel szemben az az elvárás, hogy stílusosan, szépen futballozó csapatot kell építenie, amelyiket szeretni fog a közönség.

A főtulajdonos arról is beszélt, 6-7 játékost igazolnak, hogy megerősítsék a keretet.

Lőrincz Emil vezetőedző kijelentette: olyan együttest szeretne, amely játssza a futballt.

Lőrincz Emil munkáját Balogh István segíti edzőként, illetve Vlaszák Géza kapusedzőként. A korábbi vezetőedző, Lendvai Miklós képzési igazgatóként az utánpótlással foglalkozik majd. Klubigazgatóként Kocsárdi Gergely dolgozik a csapat sikeréért. A felkészülés a jövő héten kezdődik.

P.Á./B.P.

Tartalom megosztása: