keresés a weboldalon

Majális és kutyajó kalandok Alsóerdőn

Zalaegerszeg címer
Hírek

Majális és kutyajó kalandok Alsóerdőn

2024 április 30 - kedd

Megnyitják az Alsóerdei Sport- és Élménypark kapuit május elsején. Ennek részeként a bringapark melletti füves területen kutyajó kalandokkal várják a zalaegerszegieket.  A részletekről a városházán tájékoztatták az újságírókat.

Csaknem másfél évtizedes szünet után – a retro jegyében – idén ismét színes programokkal készülnek.

A kalandpark attrakcióit körhintával, kisvasútattal és céllövöldével bővítik. A gasztronómiai kínálatról a vendéglátósok gondoskodnak. A színpadi produkciókkal szeretnének minden korosztályt megszólítani.

A kalandparkba a négylábúak csak szájkosárral léphetnek be. A Tungsram parkban, a Kutyajó majálison minden kutya, minden élményelemet birtokba vehet.

Utoljára 2010-ben rendeztek Alsóerdőn majálist, azóta a közlekedés és forgalom is sokat változott. Ezért a szervezők azt kérik, aki teheti gyalog, vagy kétkerekűvel induljon útra. Mivel az élményparkba nem hajthatnak be gépkocsival, a Tungsram pályával szemben létesítenek egy több, mint száz autó befogadására alkalmas ingyenes várakozóhelyet.

A tavaszi programsorozat május 20-án Családi Pünkösddel és Göcseji Prószafesztivállal folytatódik Gébárton, 26-án pedig gyermeknap lesz a Vizslaparkban.

K.I./B.P.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: