
Májusban Mustra Grill & Chill várja az érdeklődőket
A koronavírus-járvány idején született meg a mustra ötlete. Becze Barnabás, a Spájz Eco-Gourmet tulajdonosa és akkori üzletvezetője találták ki, hogy a hosszú, bezárással telt hónapok után elindítanak egy háromnapos szabadtéri fesztivált. Az esemény az évek alatt egyre népszerűbbé vált.
Az önkormányzat mindig örömmel fogadja az ehhez hasonló helyi kezdeményezéseket. A sajtótájékoztatón résztvevő Balaicz Zoltán polgármester kiemelte: az ilyen programok teszik igazán egyedivé Zalaegerszeget.
A fesztivált minden évben 2 alkalommal szervezik meg. Ősszel a borászatoké a főszerep, tavasszal pedig a grillszezon és az ehhez kapcsolódó ételek, valamint italok állnak a középpontban. Az érdeklődők ezúttal is egy térkép segítségével találhatják meg a résztvevő vendéglátóhelyeket, ahol az egységáras kínálat mellett élőzene fogadja őket.
Képgaléria
További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.
Tartalom megosztása: