keresés a weboldalon

Már a futsalosok is telelnek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Már a futsalosok is telelnek

2016 december 23 - péntek
A Göcsej SK NB I-es női és férfi csapatai utolsó idei mérkőzéseiket is lejátszották, felemás mérleggel.

A női futsal NB I utolsó idei fordulójában a Göcsej SK csapata az Airnergy FC-hez látogatott. Az első osztály sereghajtója ellen győzelemre készültek a zalaiak.
Az első félidőben harcosan játszottak a vendégek, de nem sikerült gólt szerezniük, ahogy a hazaiaknak sem.

A második félidő felénél egy szerencsés góllal vezetést szerzett a hazai csapat. A 33. percben Megyeri egyenlített és varázsütésre megváltozott a zalaiak játéka. Sorra jöttek a helyzeteket, de a gólig, az utolsó másodpercekig kellett várni, amikor sarokrúgást végezhetett el a Göcsej. A középre gurított labdát Megyeri átlépte Marsai pedig a hálóba bombázta. Ezzel a találattal 2-1-re meg is nyerte a mérkőzést a Göcsej SK és továbbra is tapad az a felsőházhoz.
A hölgyek január 8-án a Kiskunfélegyháza ellen játszanak majd hazai pályán.

A férfiak a legmesszebbre lévő csapathoz, a Nyírgyulajhoz látogattak.
A helyenként kemény mérkőzésen a zalaiak a 9. percben Apatini révén előnyhöz jutottak, amit a második félidő közepéig sikerült is megtartaniuk. Ekkor egyenlítettek a hazaiak, de nem sokáig örülhettek, mert a34. percben Tóth újra vezetéshez jutatta a Göcsejt. A hazaiak egyre nagyobb elánnal hajtottak, míg a vendégek fejben és fizikálisan es elfáradtak.
A hajrában három perc alatt fordított a Nyírgyulaj és 3-2-re nyert, amivel fontos lépést tett a felsőház felé A zalaiak a hetedik helyen várhatják a folytatást.

Jóna István

Tartalom megosztása: