keresés a weboldalon

Már jégen a Titánok!

Zalaegerszeg címer
Hírek

Már jégen a Titánok!

2018 augusztus 24 - péntek
Az országban ez elsők között van a Zalaegerszegi Jégcsarnok, ahol augusztus elején már friss jégen gyakorolhatnak a jégkorongozók. Ezt az időszakot az alapozásra használják a csapatok, azaz a szezonra való felkészülésre.

-A hónap elejétől már napi négy edzéssel – a kicsik, napi egy- készülünk a szeptemberben induló szezonra. Ebben az időszakban napközis rendszerű edzőtáborban pallérozódnak a játékosok- tájékoztatott Bauer Bori a Zalaegerszegi Jégcsarnok igazgatója.

 A felkészülés során 70-80 gyermekkel dolgozik a szakmai stáb, melyet továbbra is Csata Csaba, mint vezetőedző vezet, Simon Alfonz, Somorácz György és Koós Tibor edzők segítségével.

Mint megtudtuk minden korosztályban indítanak csapatot a Zalai Titánok. Az első komoly feladat szeptember 1-2-án az U16-os korosztályra vár, akik az „A” csoportba kerülésért Zalaegerszegen küzdhetnek meg az UTE, az FTC és a Győr csapatával. A körmérkőzéses tornáról az első kettő helyezett jut fel a legjobbak közé.

 

Bauer Bori elmondta továbbá, hogy szeptember 15-én terveznek egy nyílt napot a Jégcsarnokban, ahova az óvodás és kisiskolás gyerekeket várják a szüleikkel, ahol bemutatják az intézményt és belekóstolhatnak majd a korcsolyázásba és a jégkorongsportba is. Az elmúlt évben is sikeres Ovikori és Sulikori program októberben folytatódik, valamint a közönségkorcsolyázás is ugyanekkor kezdődik.

 

-P-

Tartalom megosztása: