keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Médiafogyasztás és ugrálóvár

Zalaegerszeg címer
Hírek

Médiafogyasztás és ugrálóvár

2005 szeptember 22 - csütörtök
Jól sikerült a szervezőgárdában végrehajtott generációváltás, idén a tavalyinál is többen vettek részt a Családfesztivál különböző programjain. Bár pontos számadatokkal még nem tudnak szolgálni a szervezők, az biztos, hogy 500 főnél többen látogatták a 12. Családfesztivált.

– Az idei programokat alapítványunk ifjú tagjai szervezték. Úgy gondoltuk, jót tesz egy kis frissítés a családfesztiválok életében. Elképzelésünk jónak bizonyult. Az ifjúság fiatalos lendülete érződött az idei rendezvényen, melynek jó hangulatát a szomorú idő sem tudta elrontani – értékelte a 2005. évi Családfesztivált dr. Marx Gyuláné. – Visszajelzéseink kedvezőek. Örömmel konstatáljuk, hogy ezúttal is sikerült kellemes órákat szereznünk a zalaegerszegi családoknak. 

Az immár hagyományos rendezvény témájául idén a médiát választották a szervezők. Több előadás foglalkozott azzal, miként épült be a média a családok életébe, hogyan befolyásol bennünket a reklám, és szó esett „médiafogyasztási szokásainkról” is. Míg a felnőttek és a fiatalok az előadásokat hallgatták, véleményüket fogalmazták meg a manapság oly népszerű témával kapcsolatban, addig a gyerekek játszóházakban tölthették az időt, népi kismesterségek fortélyait sajátíthatták el.

Nem hiányzott a Családfesztiválról az ugrálóvár, és az elektromos rendőrségi kisautó sem, melyek idén is nagy népszerűségnek örvendtek. Hasonlóan sok érdeklődőt vonzott a Langaléta Garabonicások gólyalábas bemutatója, a Makám együttes gyermekkoncertje, valamint a Szélkiáltó Együttes műsora.

Tartalom megosztása: