keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Még tart a lendület

Zalaegerszeg címer
Hírek

Még tart a lendület

2006 augusztus 04 - péntek
ZTE – MTK 1-0 (1-0) Zalaegerszeg, 5.000 néző. NB I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Hanacsek. Asszisztensek: Nagy I., dr. Kovács. Góllövő: Ljubojevics (6.) Sárga lap: Pál (14.), Balogh B. (47.), Bori (84.), Varga Z. (90+2.).ZTE: Varga Z. – Kocsárdi , Sebők V. , Csóka, Máté – Nagy L., Molnár B., Ljubojevic, (Tóth Z., 67.), Józsi (Kottán 90+2.) – Sebők J.,(Waltner 77.) Ferenczi. Vezetőedző: Simon Antal.MTK: Végh – Balogh, Lambulic, Rodenbücher, Pollák – Bori (Bonifert 86,), Horváth L., Zsidai, Pál, (Németh K. 60.) – Kanta, Hrepka. Vezetőedző: Garami József.

Most kevés gólt hozott a két csapat találkozója, de a hazai drukkerek ezt talán nem is olyan nagyon bánják. A ZTE az első félidő közepéig egyértelműen jobb volt, mint ellenfele. Később az MTK valamelyest feljavult, de a gól nem volt benne a játékában. Sőt, kontrákból a ZTE növelhette volna előnyét. Idáig tehát minden szép és jó. Akár tavasszal, amikor ugyanígy 6 ponttal kezdtünk. Csak fohászkodni tudunk, hogy most tovább tartson ez a sorozat.

VÉLEMÉNYEK: Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: – Gyorsan megszereztük a vezetést és utána a zönség is mellénk állt. A második félidőben kissé visszaestünk, mivel több játékosunk is sérülten, betegen vállalta a játékot. Ennek ellenére kontrákból bebiztosíthattuk volnalmünket. Szerencsére az MTK nem tudott egyenlíteni, így sikerült itthon tartani a 3 pontot. Garami József, az MTK vezetőedzője: Az első 20-25 percben, sőt az egész első félidőben nagyon gyengén játszottunk. A fordulás után feljavultunk, de a ZTE jól védekezett. Gratulálok győzelmükhöz. Balázs Zsolt, a ZTE kapusedzője: – Úgy kezdtük az idényt, mint tavasszal. Egy nagyon jól felkészített csapatot sikerült legyőznünk. Remélem, hogy a lendületünk most tovább fog tartani. Sebők József, a ZTE játékosa: – Több helyzetünk volt mint a fővárosiaknak. Úgy érzem, hogy megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. Nagyon sajnálom, hogy a második félidő közepén nagy helyzetben hibáztam.

Tartalom megosztása: