keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megalázó vereség

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megalázó vereség

2005 október 27 - csütörtök
ZTE-Sopron 1-5 (0-1)Zalaegerszeg, 1000 néző. Jv.: Solymosi. Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés a legjobb 8 közé jutásért.ZTE: Milinte – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, László – Szpaszojevics (Montvai 46.), Kozmér, Józsi, Koplárovics (Bojovics 73.) – Sabo (Djorovics 73.), Szpalevics. Vezetőedző: Dajka László.Sopron: Balogh – Horváth, Bagoly, Costisor, Hanák – Demjén, Cotan (Ivancsics 72.), Sifter, Landerl (Csordás 55. p.) – Cigan, Fülöp (Signori 62.). Edző: Selymes Tibor.Gólszerzők: Sebők V. (11-esből) 76., illetve Costisor 15.,  Csordás 64., 67., Signori 71., 76.

A vendégek jóval aktívabban kezdték a játékot, és már az első negyedóra végén vezettek. A ZTE elképzelés nélkül, gyatrán focizott, alig kerültek a kék-fehéreknek helyzetbe. A szünet után tíz percig beszorította ellenfelét a hazai csapat, levegőben lógott az egyenlítés. Aztán a soproniaknál jött a két nyerőember: Csordás, Signori, és egyértelművé tették a vendégek győzelmét. A ZTE védőjátéka ezúttal is csődöt mondott, de a csapat mentálisan is gondban van. A súlyos vereség azt is jelenti, hogy a továbbjutás már az első mérkőzésen eldőlt.
Dajka László, a ZTE vezetőedzője: – Nem tudom, hogy az utóbbi két mérkőzésen miért esett szét a védőjátékunk. Gratulálok a Sopronnak.
Selymes Tibor, a Sopron edzője: – Amit elterveztünk, azt maximálisan végrehajtottuk. Ügyesen megtartottuk a labdát. Csak a második félidő elején akadt egy kis probléma, amikor nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk. Ilyen nagy különbségű győzelemre azért nem számítottam.
Nagy Ferenc, a ZTE FC Rt. elnöke: – Megalázó vereséget szenvedtünk. Felhívtam az érintettek figyelmét, ha nem változik a helyzet, annak súlyos következményei lesznek. (Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: