keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megérdemelt győzelem a bajnok ellen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megérdemelt győzelem a bajnok ellen

2006 február 24 - péntek
Zalaegerszegi TE  –  Debrecen   2-0 (1-0)Zalaegerszeg, 2000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Arany. Asszisztensek: dr. Szabó, Kovács Z.Góllövő: Kónya (26.), Sebők J. (82.). Sárga lap: Nikolov (85.).ZTE: Varga – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Vasas – Lendvai, Molnár, Perics (Kaj 76.), Sebők J. Kónya (Koplárovics 65.) – Montvai (Bogunovics 11.) Vezetőedző: Szentes Lázár.Debrecen: Csernyánszki –  Kiss, Máté, Komlósi, Nikolov – Mészáros, Dzsudzsák (Bogdanovics 70.), Sándor T. Halmosi – Ferenczi (Brnovics 45.) Sidibe. Vezetőedző: Supka Attila.

Ez a ZTE nem az ősszel látott ZTE volt. Ha nem is volt mindig gördülékeny a játék, igaz ez a játéktérnek a Chelsea stadion „gyepszőnyegéhez” való hasonlatossága miatt  nem is volt alkalmas erre, de az akarással nem volt gond. Bár a Debrecen legalább annyit támadott, mint az egerszegi csapat, igazi gólhelyzetet nem naqgyon tudott összehozni. Ugyanakkor a ZTE a két  gól mellett legalább még egyet lőtt, legfeljebb a bíró nem látta annak. Bízzunk benne, ez az akarás még jónéhány meccsig kitart….

Vélemények:
Nagy Ferenc, a ZTE Zrt. igazgatótanácsának elnöke: – Ősz óta mentálisan óriásit változott a csapat, a fiúk hatalmas küzdelemben óriási akarással játszva megérdemelten győztek a bajnok ellen.
Supka Attila, a Debrecen vezetőedzője:  – A nagy sárdagasztásban nem alakulhatott ki jó játék, a talajhoz valamelyest jobban alkalmazkodó hazai csapat kicsikarta a győzelmet.
Szentes Lázár, a ZTE vezetőedzője: – Játékosaim óriási szívvel játszottak és nagy küzdelemben megérdemelten nyertünk.
Kónya László, a ZTE játékosa: – Első NB-I.-es gólomnak nagyon örülök. Úgy érzem, hogy nagy küzdelemben felülmúltuk a bajnokot és megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot.  (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: