keresés a weboldalon

Megérdemelt három pont

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megérdemelt három pont

2009 október 16 - péntek
ZTE – Lombard Pápa 3-0 (2-0) NB I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 1500 néző. Játékvezető: Sulyok. Asszisztensek: Ring, Iványi. Gólszerzők: Magasföldi (38.), Rudnevs (39.), Kamber (57.) Sárga lap: Bárányos (57.), Magasföldi (62.), Venczel (74.), Rebryk (82.), Heffler (85.).ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Bogunovics, Miljatovics, Sluka – Kamber, Máté, Magasföldi (Petneházi 85.), Horváth A. (Kovács G., 70.) – Balázs (Rajcomar 60.), Rudnevs. Vezetőedző: Csank János.

Lombard Pápa: Szűcs L. (Takács 46.) – Tóth G., Varga G. (Rebryk 46.), Farkas A., Rajnay – Heffler, Venczel , Gyömbér, Orosz (Zulevs 59.) – Bali, Bárányos. Vezetőedző: Véber György.

Biztos, hogy Magasföldi káprázatos szabadrúgásból lőtt góljáról marad sokak számára emlékezetes a mérkőzés, de azt sem árt megjegyezni, hogy hosszú idő után végre végig mi uraltuk egy mérkőzésen a játékot. S egy pillanatig sem volt benne a találkozóban, hogy a vendégeknek esélye lenne a pontszerzésre. Lehet, hogy a Pápának vissza kell találni a helyes útra, mi viszont remélhetően szép lassan visszatalálunk. Ha ez a titok nyitja, több mérkőzésünket hozzák egy nappal előbbre… Ha 3 pont és jó játék a hozadéka, ám legyen.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Jó csapat ellen jó mérkőzést játszottunk, bár a találkozó elején elkövettünk néhány védekezési hibát. Szerencsére nagyon jó időben lőttük a két gólunkat, ami lendületet aqdott a csapatnak. Szünet után tovább növeltük előnyünket, bár ekkor jobban megbecsülhettük volna a labdát. Végülis biztos győzelmet arattunk.

Véber György, a Pápa vezetőedzője: – Gratulálok a ZTE-nek, megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot. Nekünk gyorsan vissza kell találnunk a helyes útra. Sok munka vár még ránk.

Magasföldi József, a ZTE játékosa: – A gólom előtt jól megnéztem a felső sarkot, mindenképpen gólt szerettem volna lőni ebből a szabadrúgásból. Igaz, nem hittem volna, hogy ilyen remekül sikerül majd eltalálnom. Remélem, a mérkőzések során még többször ismételni fogok.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Végig jól játszottunk, uraltuk a mérkőzést. Külön öröm számomra, hogy nem kaptunk gólt.

(Zala_Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: