keresés a weboldalon

Megérkezett az első bérlő az inkubátorházba

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megérkezett az első bérlő az inkubátorházba

2010 április 10 - szombat
Aláírták az Északi Ipari Zónában épülő Inkubátorház első bérleti szerződését. A bérlő egy exkluzív csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó, Zalában élő orosz vállalkozó, aki elsősorban a nyugat-európai piacot célozza meg termékeivel. Az inkubátorház által nyújtott munkakörnyezet és szolgáltatások tették lehetővé, hogy a tulajdonos ne egy másik városban, hanem Zalaegerszegen indítsa el a vállalkozását, új munkahelyeket teremtve városunkban. Jelenleg egyébként már több helyi kisvállalkozással is folynak tárgyalások az inkubátorházba való betelepülésről.

A projekt végrehajtása a tervek szerint halad; az építkezés befejeződésével egyre inkább a betelepítés kerül majd előtérbe. Az inkubátorház kedvező feltételekkel kínál bérbeadásra 50-100 m2-es műhelyeket, valamint irodákat.

Az alapszintű szolgáltatásokat kínáló műhelyek különösen előnyösek azon vállalkozások számára, akik mára kinőtték a város valamely belső részén levő műhelyeiket, és a további fejlődés érdekében modern ipari infrastruktúrát keresnek.

A Zalaegerszegi Városfejlesztő Zrt., mint a ház működtetője, minden érdeklődő vállalkozás számára készséggel áll rendelkezésre.

(Zala-Lap)

Tartalom megosztása: