keresés a weboldalon

Megerőltetés nélkül

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megerőltetés nélkül

2010 május 03 - hétfő
ZTE – DVTK 3-0 (2-0)
NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 3216 néző. Játékvezető: Kovács J. Z. Asszisztensek: Viszokai, Kiss I. B. Gól: Rudnevs (8., 73.), Magasföldi (12.)
Sárga lap: Bogunovics (29.), Sadjo (30.), Supics (31.), Vukadinovics (51.), Szalai (64.), Rajcomar (77.).

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Bogunovics, Panikvar (Balázs Zs. 84.) – Máté (Szalai 61.), Horváth A. (Schultz 57.), Kamber, Magasföldi – Rajcomar, Rudnevs. Vezetőedző: Csank János.

DVTK: Malinauskas – Jeknics, Gal , Supics, Sadjo – Búrány (Takács P. 46.), Somorjai (Bacsa 46.), Vukadinovics, Zsivóczky – Menougong (Dobos 72.), Bajzát . Vezetőedző: Tóth László.

Az elég hamar kiderült, hogy a nagy múltra visszatekintő DVTK miért a tabella végén tanyázik. Többünk megítélése szerint a bajnokság valóban leggyengébb csapatát fogadhattuk ma Zalaegerszegen. Bár kaphattunk volna gólt, de jó párat lőhettünk is volna, ha jobban odafigyelünk. A mérkőzés pozitívuma a győzelem és néhány szép megmozdulás mellett – mert az is volt – hogy a szerdai összecsapás előtt nem kellett kihajtania magát a csapatnak.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Sajnálom a diósgyőri kapus sérülését, de biztos vagyok benne, hogy Rajcomár nem szándékosan tette. A mérkőzésről annyit, az első félidőben jobban játszottunk, a másodikban már kevésbé. Illés hiányzott a középpályáról. Az összkép alapján győzelmünk megérdemelt.

Tóth László, a DVTK vezetőedzője: – Duplán mérges vagyok, mivel figyelmetlenségünk miatt már az első negyedórában két gólt kaptunk. A másik ok: kapusunk súlyos sérülése, amiért szerintem piros lap járt volna. A látottak alapján a ZTE győzelme megérdemelt.

Máté Péter, a ZTE játékosa: – Hoztuk a kötelező győzelmet. Az első negyedórában eldöntöttük a mérkőzést. Utána még több gólt rúghattunk volna. Bizakodom, hogy Pápán is folytatjuk jó szereplésünket.

Magasföldi József, a ZTE játékosa: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, gyorsan megszereztük a vezetést. Bevallom, a Diósgyőrtől nagyobb ellenállást vártam. A győzelmünk nagyobb különbségű is lehetett volna, ha jobban koncentrálunk.

(Zala-Lap, B. I. – L. D.)

Tartalom megosztása: