keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Meggyőző győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Meggyőző győzelem

2009 november 22 - vasárnap
Nyiregyháza – ZTE 0-4 (0-1). NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Nyíregyháza, 2500 néző Játékvezető: Bognár. Asszisztensek: Lémon, Takács. Gólszerzők: Rudnevs (39., 54., 80.), Pavicevic (76.) Sárga lap: Minczér (26.), Zabos (61.), Kovács G. (89.) Piros lap: Mboussi (45.).

Nyíregyháza: Vojinovics – Lakatos, Mboussi, Goia, Varga K. – Homma, Minczér (Pákolicz, 81.), Müller, Batizi-Pócsi (Zabos, 60.) – Dosso, Andorka (Perényi, 46.). Vezetőedző: Szentes Lázár.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Todorovics, Máté – Sluka, Kamber, (Kovács G., 81.), Horváth A. (Balázs, 55.), Magasföldi (Barna, 60.) – Rudnevs, Pavicsevics. Vezetőedző: Csank János.

Sajnáljuk a Nyíregyházát, sajnáljuk Szentes Lázárt. Ha nem is annyira. Elnézést érte. Viszont annál jobban örülünk annak, hogy a ZTE a bajnoki vége felé igencsak meglódult. S hogy a végére Rudnevs megtalálta góllövő cipőjét. Meg hogy megint nem kaptunk gólt. Ne ragozzuk tovább…

Ha nincs a kiállítás, aminek jogosságát sokan vitatják, elképzelhetően akkor is nyerünk. S most már nem kevés bizakodással várhatjuk a Debrecen elleni elhalasztott találkozót. Ha lúd, legyen már kövér…

Vélemények

Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője: – Nagyon jó mérkőzésen, nagyszerűen kihasználtuk lehetőségeinket és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Vlaszák Géza, a ZTE játékosa: – Nem volt annyira könnyű mérkőzés, mint ahogy azt az eredmény mutatja. Főleg a hazai csapatból történt kiállítást követően kerekedtünk ellenfelünk fölé.

Horváth András, a ZTE játékosa: – 1-0-ás vezetésünkig szívós ellenfél volt a Nyíregyháza. A kiállítást követően sikerült őket legyőzni egy kemény, olykor a durvaság határát súroló mérkőzésen.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: