keresés a weboldalon

Meggyújtották a negyedik gyertyát

Zalaegerszeg címer
Hírek

Meggyújtották a negyedik gyertyát

2023 december 27 - szerda
Meggyújtotta a negyedik gyertyát a város adventi koszorúján Balaicz Zoltán polgármester és családja. Ezzel lezárult az Egerszegi Advent programsorozata, ami idén az eddigieknél több helyszínen, több attrakcióval várta az érdeklődőket.

Advent negyedik vasárnapjának előestéjén is megtelt a Dísz tér. Egész délután és este műsorokkal, valamint ételekkel és italokkal várták az ünnepelni vágyókat. Sok családnak rendszeres programjává vált, hogy kilátogasson a vásári forgatagba.

Balaicz Zoltán ünnepi beszédében elmondta: a programsorozat nagyon népszerű volt, sok jó visszajelzést kaptak. Egyúttal megköszönte a szervezőknek és a közreműködőknek, hogy létre tudott jönni a nagyszabású rendezvény.

A polgármester hozzátette: Zalaegerszeg a segítség, az összefogás és a jótékonyság városa. Ezt igazolja, hogy az Egerszegi Advent során több, mint 1,5 millió forintot gyűjtöttek a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak. Az Adventi Kézfogás jótékonysági program keretében pedig félmillió forint gyűlt össze egy bajba jutott zalaegerszegi egyetemista javára. Az összeget a kezdeményezés fővédnöke, Balaicz Zoltánné adta át Németh Gábor önkormányzati képviselőnek. Jövőre további újítások várhatók a rendezvényen.

S.A./Sz.G.


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: