keresés a weboldalon

Meghosszabbították (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Meghosszabbították (Videó)

2018 január 16 - kedd
Ismét meghosszabbította szerződését a Zalaegerszegi Atlétikai Club és a Zalaszám Informatika Kft. Jelentették be hétfői sajtótájékoztatójukon. Itt – a szakvezetésen kívül – a sportolók és az edzők is ismertették elvárásaikat az előttük álló szezonnal kapcsolatban.

15 éve töretlen az együttműködés a Zalaszám és a ZAC között. Ezért már hagyományosnak tekinthető a névhasználati-szponzori szerződés megújítása. A klub az utánpótlás nevelésben, valamint a korosztályos- és felnőtt versenyeken egyaránt kiemelkedő eredményeket ért el. Ezért a bizalom továbbra is él – hangsúlyozta dr. Szász Péter, a Zalaszám Informatika Kft. ügyvezető igazgatója.

Szakály István, a Zalaegerszegi Atlétikai Club ügyvezetője bejelentette: a közelmúltban elhunyt Tóth János távolugró-edző és Kovács Tamás versenybíró emlékének is adóznak valamennyi ugró- és futó versenyszámmal. Emellett egy személyi változásra is felhívta a figyelmet.

Az új vezető feladatai közé tartozik a sportolókkal és edzőkkel való szerződéskötés, valamint jövedelmük megállapítása. Ezenfelül a költségvetés összeállítása, továbbá szponzorok és támogatók keresése.

Gy.A./K.M.

Tartalom megosztása: