keresés a weboldalon

Megkezdődik a szezon az AquaCityben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megkezdődik a szezon az AquaCityben (Videó)

2018 június 08 - péntek
Kinyit hétvégén az AquaCity Vízicsúszda és Élménypark. A hivatalos szezon a tanév végén, június 16-án kezdődik. A rendkívüli melegre való tekintettel most szombaton és vasárnap délelőtt 10 és 20 óra között várják a látogatókat.

A város turisztikai stratégiája elsősorban a természetközeli öko, azon belül pedig a fürdőturizmusra épül. Ennek jelentős eleme a 17. szezonját kezdő élménypark, melyet 2017-ben több, mint 70 ezren kerestek fel. Ennek eredményeként emelkedett a vendégéjszakák száma. A részletekről Tolvaj Márta alpolgármester számolt be.

Az AquaCity idén a vendégeket változatlan áron, a helyieket pedig – Egerszeg Kártya felmutatásával – 50 százalékos kedvezménnyel fogadja. A létesítményben továbbra is színes programok lesznek. Ezek több korosztályt céloznak, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót – mondta Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője, majd hozzátette:

A fürdő a korábbi évekhez hasonlóan nyári napközis tábort hirdet. Sikerének köszönhetően június 18-a és augusztus 17-e között 9 turnusban várja a kisiskolásokat.

V.D./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: