keresés a weboldalon

Meglepték (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Meglepték (Videó)

2017 szeptember 15 - péntek
Speciális, kézzel hajtható, úgynevezett handbike kerékpárt adományoztak a Városháza előtti téren. A jótékonykodás az önkormányzat, két helyi vállalkozás és a Városmarketing Iroda összefogásának köszönhető.

Mára már a segítség, a jótékonykodás és az összefogás városává vált Zalaegerszeg – fogalmazott Balaicz Zoltán polgármester.

Ennek megfelelően minden rendezvényen igyekeznek nemes célokat kitűzni. Most a Restart Fesztiválon sikerrel versenyző Török Róbert volt a kedvezményezett.

A Restart Fesztivál fő üzenete, hogy újrakezdésre buzdítsa az embereket. Ez a szándék Török Róbertnél is célba ért, aki mozgáskorlátozottként először vett részt versenyen. Többek között, ezért is lehet példaértékű sorstársai számára. A sportfesztivál szervezői – köztük Szabó Zoltán, a Restart Fesztivál sportigazgatója – fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást, így egyértelmű volt a segítő szándék.

Török Róbert:

Török Róbert úgy fogalmazott, önmagát sikerült legyőznie, így harmadikként célba ért. Jelezte: a jövőben is mindent megtesz azért, hogy szép eredményeket érjen el, immár a ZKSE tiszteletbeli tagjaként.

Gy.A./K.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: