keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megmenekültek a röplabdázók

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megmenekültek a röplabdázók

2004 szeptember 08 - szerda
Nemrég arról írtunk, hogy végveszélybe került a ZTE férfi röplabdaszakosztálya. A nevezés utolsó óráiban azonban örömteli hírrel szolgált Váczi Győző, a szakosztály elnöke, a csapat mindenese.

– Sikerült több szponzorra lelnünk, közülük az egyik kifizeti a nevezési díjat, és az induláshoz szükséges felszerelést megvásárolja – hangoztatta Váczi Győző. – A tárgyalások tovább folytatódnak. Úgy néz ki, hogy január 1-től lesz egy névadó szponzorunk. Remélem, 2005-től egy kicsit jobb anyagi helyzetbe kerülünk.
– Megtudhatjuk a támogatók nevét?
– Egyelőre nem kívánjuk nyilvánosságra hozni.
– Mekkora a szponzorok támogatása?
– A névhasználó szponzor segítsége milliókra rúg. Az induláshoz segítséget nyújtó támogatás összege több százezer forint.
– A dolgok szerencsés alakulása folytán marad a röplabda- szakosztály élén?
– Egyelőre igen, mivel rövidesen új vezetése lesz a szakosztálynak. Az elnök személyéről később döntünk.
– Milyen lesz a ZTE játékoskerete?
– A helyi erők mellett egykor a ZTE-ben szerepelt két szombathelyi játékos visszatér. A kaposváriakkal tárgyalásban állunk. Valószínű ők is jönnek, mert nem tudnak csapatot alakítani a somogyi megyeszékhelyen.
– Játékosként és vezetőként is szívügye a röplabda. Örül, hogy tovább folytathatják?
– Az elmúlt évek pénztelensége miatt eléggé elkeseredtünk. A lemondásom is ebből adódott. Kezdek ismét optimista lenni, s úgy döntöttem, hogy nem hagyom a csapatot magára.

Tartalom megosztása: