keresés a weboldalon

Megnyílt a Kámi Garden

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megnyílt a Kámi Garden

2010 július 04 - vasárnap
Új választékkal bővült a zalaegerszegi étteremkínálat, miután július 2-án, pénteken hivatalosan is megnyílt a Deák téren, a volt Sóház épületében a ZTE Kosárlabdaklub csapatkapitánya, Kámán Tamás nevével jegyzett étterem.

A megnyitón részt vett a kultúra, a gazdaság, a média, a politika és a sport világának jeles zalaegerszegi képviselői. A megjelenteket először Kámán Tamás köszöntötte ügyvezetői minőségében, aki bemutatta két tulajdonos-társát és úgy jellemezte az új vendéglőt és kávéházat, mint egy olyan helyet, ahol találkozik a sport és a gasztronómia.

Az avató beszédet Balaicz Zoltán, a térség önkormányzati képviselője tartotta, aki a város nevében ismét köszönetet mondott a ZTE KK valamennyi játékosának és vezetőjének, valamint Kámán Tamás csapatkapitánynak az idén elért nagyszerű sikerekért, a Magyar Kupa-győzelemért és a magyar bajnoki címért. Teljesítményüket az önkormányzat az ez esetben adható legnagyobb elismeréssel, Pro Urbe Zalaegerszeg Díjjal jutalmazza.

Balaicz Zoltán elmondta: nagyon örül, hogy a belváros egy újabb remek étteremmel, hiszen ez is hozzájárul a környék további szépüléséhez, ráadásul a térséget érinti a belvárosi rehabilitációs program, melynek keretében megújul a piac, új házsor épül a Sóház mellett és 2013-ra átépül a Kazinczy tér is.

Végül a meghívón is szereplő Oscar Wilde idézetre utalt, mely szerint a kísértéstől csak egyféleképpen szabadulhatunk meg, ha megadjuk magunkat neki. „A Kámi Gardenben könnyű lesz megadnunk magunkat, hiszen finom ételek, remek italok és szívélyes kiszolgálás várja az ide betérőket.” – fejezte be beszédét a képviselő.

Ezután Csengődi Gergely üzletvezető szólt az étterem kialakításának legfontosabb mozzanatairól, valamint az étel- és italkínálatról.

Az avatás hivatalos zárásaként Kámán Tamás és Balaicz Zoltán vágták át a szalagot, majd műsort adott az Ezer Rózsa Kertje Hastánccsoport, végezetül pedig fogadás várta a meghívott vendégeket.

Tartalom megosztása: