keresés a weboldalon

Megnyitották a ZTE tenisziskoláját

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megnyitották a ZTE tenisziskoláját

2006 november 22 - szerda
Ünnepélyes keretek között az Izsák Imre ÁMK-ban megnyitották a ZTE TK mini tenisziskoláját. Gyutai Csaba alpolgármester köszöntőjében hangoztatta, hogy ezentúl a városban nemcsak az atlétika, hanem a tenisz is alapsportágnak számít, mivel már 5 éves kortól ütőt foghatnak a kezükbe a gyerekek. Jó kezdeményezésnek tartja a Magyar Tenisz Szövetség lépését, amelyhez a város minden támogatást megad.

Papp Sándor, az országos szövetség szakmaiigazgatója elmondta, hogy két éve indították útjára a mini-tenisziskolai rendszert, amenlynek keretében már 4000 gyermek ismerkedik a sportággal. Reméli, hogy a kezdeti lelkesedés hosszú ideig kitart és remek versenyzők nevelődnek ki a ZTE-nél. Az eredményes munkához a Magyar Tenisz Szövetség biztosítja a ráeső anyagi forrásokat.

Az ünnepélyes eseményen megjelent Mandula Petra és Bardóczky Kornél a magyar tenisz sport két kiválósága is. A sportolók, ha már itt voltak pályára is léptek, egy kis bemutató keretében megcsillantották tudásukat. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: