keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megszépült az öltöző

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megszépült az öltöző

2005 április 08 - péntek
Elkészült a Ganz-Munkácsy-iskola testnevelési öltözőjének, valamint vizesblokkjának felújítása, melyet ünnepélyes keretek között adták át.
Baján Antal, az intézmény igazgatója hangsúlyozta: az iskola vezetése kiemelt figyelmet fordít az oktatási feltételek javítására, fejlesztésére, melynek egyik újabb állomása a testnevelési öltöző és a vizesblokkjának felújítása volt.

Ennek keretében teljes fűtés és csőrendszer rekonstrukciót, valamint aljzatcserét hajtottak végre, de kicserélték a nyílászárókat és új csempeburkolatot is kapott az öltöző. A munkálatok az év elején kezdődtek, s mivel valamennyi átalakítást és felújítást az intézmény karbantartói végeztek, ennek köszönhetően jelentős pénzösszeget takarított meg az iskola. Megtudtuk, mintegy kétmillió forintot fordítottak anyagbeszerzésre, de az önkormányzat pályázatán nyert az intézmény 900 ezer forintot, melyet szintén felhasználtak az öltözők megszépítésére.

Az igazgató hozzátette, fejlesztéseket a jövőben is szeretnének megvalósítani, s következő fázisban a Munkácsy-iskola fűtésrekonstrukcióját, valamint nyílászáróinak cseréjét kívánják véghez vinni. Ez ugyancsak egy több 10 millió forintos beruházás lenne.

Az ünnepségen Gyutai Csaba alpolgármester kiemelte: helyi összefogással, közös munkával szép eredményeket lehet elérni, melyre nagyon jól bizonyíték a Ganzban megvalósuló felújítás. Minden évben épít, szépít valamit az iskola, hiszen tavaly nyelvi labort, új rajztermet, idén pedig a megszépült öltözőket vehetik használatba a diákok. Az alpolgármester közölte: újra címzett pályázatot adtak be az iskola teljes, átfogó rekonstrukciójára.

Tartalom megosztása: