keresés a weboldalon

Megújulnak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújulnak (Videó)

2017 január 16 - hétfő
Útszakaszok, járdák és közterek újulnak meg a következő években Zalaegerszegen. A beruházásokra másfél milliárd forintos kormányzati támogatást kapott az önkormányzat. A részletekről ma tájékoztatták a sajtó képviselőit.

Impozáns látvány fogadja majd a Keresztury VMK-ba érkezőket. Bár a Landorhegyi városrészben az elmúlt években több korszerűsítés is történt, a tér megújítására ez idáig nem sikerült forrást találni. A településrész önkormányzati képviselője szerint a mostani fejlesztéssel egy régi adósságukat törlesztik.

Makovecz Tamás, a településrész önkormányzati képviselője:

A művelődési központon kívül megújul majd a sportcsarnok előtti tér is. Emellett az önkormányzat a helyben működő cégek megközelíthetőségét is segíti.

Balaicz Zoltán polgármester:

A következő hetekben újabb, a város jövőjét meghatározó bejelentések várhatók – emlékeztetett. A térség országgyűlési képviselője szerint ezzel az itt végzett kiemelkedő munkát ismeri el a kormány.

Vigh László, a térség országgyűlési képviselője:

A munkálatok befejezési határideje 2018. december 31. A tervek szerint azonban egyes beruházások már ebben az évben elkészülnek.

K.Zs./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: