keresés a weboldalon

Megújult a Belvárosi Idősek Klubja (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult a Belvárosi Idősek Klubja (Videó)

2017 augusztus 15 - kedd
Megújult a Belvárosi Idősek Klubja. A beruházás a Településfejlesztési Operatív Program részeként bruttó 33,2 millió forintból valósult meg. A részleteket a mai sajtóbejáráson ismertették az újságírókkal.

1988-ban épült a jelenleg Gondozási Központként működő objektum, melyet 2014-ben újítottak fel. Akkor elsősorban energetikai korszerűsítést végeztek: többek között nyílászárókat cseréltek és hőszigeteltek. A korábbi munkálatok a belső terek átalakítását és rekonstrukcióját nem érintették. Ezekre idén nyílt lehetőség. A részletekről Radics Andrea, a Zalaegerszegi Gondozási Központ intézményvezetője tájékoztatott.

A városvezetés kiemelt figyelmet fordít az idősebb generációra, s az őket ellátó intézmények fejlesztésére. Ezek közül most többet rendbe hoznak – mondta Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

A belvárosi körzetben található oktatási-, nevelési- és időseket ellátó intézmények egy része már teljesen megújult, máshol a közeljövőben állnak neki a munkálatoknak – számolt be róla Dékány Endre, a térség önkormányzati képviselője.

A klubhelyiségek mellett felújították a konyhát, ahol új nyílászárókat szereltek be, hűtőket vásároltak, korszerűsítették a világítást és álmennyezetet alakítottak ki.

V.D./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: