keresés a weboldalon

Megújult a Havasi gyopár utca

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult a Havasi gyopár utca

2024 június 05 - szerda

Felújították a Havasi gyopár utca csaknem 120 méteres szakaszát. A Százszorszép és a Jázmin utca közötti részen az úttest aszfaltburkolatot kapott, ami biztonságosabbá teszi a közlekedést. Az önkormányzati beruházás részleteiről sajtóbejáráson számoltak be.

Az arányos városfejlesztés jegyében folyamatosan korszerűsítik a Gálafeji városrészben a közvilágítást, illetve az utakat és a járdákat. A Havasi gyopár utcában a költségekhez az ingatlantulajdonosok is hozzájárultak.

A csapadékvíz elvezetését a déli oldalon beépített szegélyekkel oldották meg. A kapubejárók és a padka kialakításával a munkák itt befejeződnek. A tervek szerint a köves, illetve zúzalékos utak rendbetételével folytatják a közlekedési infrastruktúra fejlesztését.

Amint azt az építkezések is jelzik, egyre több család költözik a településrészre, ahol tiszta és egészséges környezetben nevelhetik gyermekeiket. Az ő érdekeiket szolgálja a Széna téri játszótér, ami évről évre új elemekkel gazdagodik. Ezeket a kapukat, illetve ezt a sporteszközt tavasszal szerelték fel.

K.I./E.K.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: