keresés a weboldalon

Megújult a zalaegerszeg.hu

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult a zalaegerszeg.hu

2024 március 26 - kedd

Megújult a város honlapja. A zalaegerszeg.hu portált utoljára 2003-ban korszerűsítették, így a fejlesztés már időszerű volt. A részletekről a sajtót ma délután tájékoztatták.

Balaicz Zoltán polgármester az elmúlt időszak kommunikációs fejlesztéseiről szólva rámutatott: a város honlapjának méltó módon kell Zalaegerszeg sikereit és eredményeit tükröznie. Az átalakításnak köszönhetően egy mobilon és tableten is könnyen böngészhető felhasználóbarát oldal jött létre.

Az új dizájn céltudatosan használja a városarculati elemeket – tájékoztatott Dippold Márton. A kabinetfőnök – aki a fejlesztésért felelt -, a legújabb funkciókról tartott beszámolójában kiemelte, a korábbi városvezetők életútját és munkásságát bemutató aloldalt, majd az elektronikus ügyintézési lehetőségekről is szólt.

Az olvasók megismerhetik még Zalaegerszeg történetét, továbbá a zalaegerszeg.hu az álláskeresőknek is hasznos információkkal szolgál. A portál angol és német nyelven csökkentett tartalommal és akadálymentes verzióban is elérhető.

N.J./E.K.

Képgaléria:

További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: