keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megújult a ZTV honlapja (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult a ZTV honlapja (Videó)

2016 május 11 - szerda
Megújult a Zalaegerszegi Televízió honlapja. A weboldal május 9-e óta modern és átlátható formában várja a böngészőket.

A Zalaegerszegi Televízió új internetes oldalának indítását több hónapos munka előzte meg. A feladattal megbízott vállalkozás évek óta weboldalkészítéssel foglalkozik, ám a webshopok és bemutatkozó oldalak után ez kihívás volt számukra – mondta el Hollósi Sándor a cég ügyvezetője.

Az elmúlt időszakban jelentősen megváltoztak a felhasználói szokások. A modern mobileszközök, okostelefonok és tabletek térhódítása miatt szükségessé vált az újítás. Ezentúl a weboldal reszponzív módon, azaz mérettől függetlenül jelenik meg az eszközökön.

A honlap közel 10 év után újult meg. Erre már nagy szüksége volt a Zalaegerszegi Televíziónak – mondta el Frauenhoffer Márta, a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. ügyvezetője, aki az újdonságokról is beszámolt.

Emellett az érdeklődők a képújságot a zegtv.hu-n is figyelemmel kísérhetik. Újítás az is, hogy saját gyártású műsoraink azonnal megrendelhetők a weboldalon. Nem változott viszont, az Egerszeg Rádió adása, ami továbbra is elérhető a honlapról. A közeljövőben azonban saját internetes oldallal várja a böngészőket.

V.D./P.B.

Tartalom megosztása: