keresés a weboldalon

Megújult játszóudvar

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult játszóudvar

2010 szeptember 21 - kedd
Megújult játszóudvarral örvendeztették meg a legkisebbeket a Kis utcai Tipegő Bölcsődében. A beruházás, mely egy több éve tartó fejlesztési folyamat újabb állomása, 3,5 millió forint költséggel bírt, melyet a városi önkormányzat szociális, gazdasági, kulturális és oktatási bizottsága támogatott. Az ünnepélyes átadásra szeptember 20-án került sor.

2008-ban uniós szabványnak megfelelő játékokkal szerelték fel az udvart, tavaly homlokzat és kerítésfestésre került sor, míg az idén a teraszok térburkolata szépült meg és mesebeli „freskók” kerültek a kültéri falakra, ismertette Tóthné Kelencz Erika bölcsődevezető. Egyben köszönetet mondott a projekt támogatóinak, a kivitelezőnek, valamint a munkatársaknak és szülőknek a felújítással járó kellemetlenségek elviseléséért.

Az avatáson Balaicz Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője és Gyutai Csaba alpolgármester mondott köszöntőt, kiemelve, hogy a Kis utcai gyermek komplexum (iskola, óvoda, bölcsőde) az utóbbi négy évben sok fejlesztést ünnepelhetett, és ezt a sort a továbbiakban is folytatják.

A csöppségek gyorsan birtokba vették az új teret, amikor is „aszfaltszaggató” motorozásba kezdtek. A kivitelező cég véleménye szerint sokáig bírni fogja a használatot a jó minőségű új térkő.

Zala-Lap, b. k.

Tartalom megosztása: