keresés a weboldalon

Megújult külsővel

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult külsővel

2009 június 18 - csütörtök
Megszépült külső és egy „diadalkapu” tükrözi a megújult, jövőbe mutató belső tartalmi munkát, hangzott el az évzáróval egybekötött avató ünnepség alkalmával a Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Dózsa Tagiskolájában.

3 millió forintos támogatásból 6 milliós beruházás valósult meg, méltatta az összefogás és a felajánlások jelentőségét dr. Gyimesi Endre polgármester. Ennek köszönhető az új kapu és egy látványos, a diákok és szülők kényelmét fokozó előkert, az intézmény oldalsó homlokzatának festése, egy megújult lépcsősor és a bejáratnál esőfogó létesítése.

A mutatós diadalívszerű kaput Zsuppányi Gyula tervezte, ajándékképpen. De a támogatók között voltak a szülők és az iskolai alapítvány, valamint Czigány Zoltán vállalkozó. A szintén látványos kert tervezése Horváth Zsuzsannának, míg a kivitelezés a Városgazdálkodási Kft. munkatársainak köszönhető. Makovecz Tamás igazgató elmondta, büszkén áll az intézmény élén, majd köszönetét fejezte ki a támogatóknak, tervezőknek, kivitelezőknek.

Balaicz Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője felelevenítette az elmúlt időszak fejlesztéseit, melyek támogatása a jó közösségi és magas szintű szakmai munka elismerését jelenti a város vezetése részéről. Hozzátette, az infrastrukturális megújulás ezzel nem ér véget. A vizesblokk és a világítás korszerűsítés első üteme talán a jövő évben elkezdődhet.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: