keresés a weboldalon

Megújult ügyfélszolgálat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult ügyfélszolgálat (Videó)

2015 december 01 - kedd
Ünnepélyesen is átadták Zalaegerszegen a Tarr Kft. új székházát. A Mártírok útja 6-8. szám alatti ügyfélszolgálati iroda felújítására és az épületben található műszaki berendezések korszerűsítésére közel 300 millió forintot költött a szekszárdi székhelyű cég.

A TARR Kft. 100%-ban magyar tulajdonú távközlési szolgáltató vállalkozás. 25 év alatt mára 8 megye közel 270 településén 15 ügyfélszolgálattal, több értékesítési ponttal vannak jelen a piacon. Zalában 2009 óta működik a cég – tudhattuk meg Tarr János ügyvezető köszöntőjében. Az ünnepélyes megnyitón Balaicz Zoltán polgármester elsősorban a színvonalas ügyfélkiszolgálást emelte ki.

A több mint 80 négyzetméteres területű felújított ügyfélszolgálati iroda megőrizte az épület jellegzetességét. A 300 millió forintos beruházásból műszaki fejlesztésre is jutott – mondta Inasi Ágota, a cég marketing vezetője.

A régió több mint 24 ezer ügyfelét egyrészt a személyes szolgáltatással, másrészt call-centerrel és online ügyfélkapuval szolgálja ki a cég. Tavaly mobiltévé szolgáltatatást vezettek be, amivel 30 csatornát érhetnek el a mozgásban lévő ügyfelek. A közeljövőben újabb mobilapplikáció fejlesztéssel pedig lehetővé tudják majd tenni, hogy a TARR vezetékes telefont mobilkészüléken ingyen vegyék igénybe a felhasználók. 2016 januárjától pedig tovább fejlesztik a digitális vételi mód lehetőségét, amiről már az ügyfeleket is tájékoztatták.

M.E./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: