keresés a weboldalon

Miénk itt a tér

Zalaegerszeg címer
Hírek

Miénk itt a tér

2016 február 08 - hétfő
Nemrég az iskolánkban egy rég’ várt eseményen vehettünk részt. Második alkalommal szerveztek kulturális tehetségkutató estet, ahol a gimnáziumi tanulók megmutathatták különböző műfajokban, énekben, zenében, táncban, színjátszásban stb. a felkészültségüket, tudásukat, tehetségüket. Nem is kellett csalódni a szép számmal érkezett érdeklődőnek, színesebbnél színesebb előadásokba nyílt lehetőség betekinteni.

Voltak egyéni, páros és osztályokon belüli előadók is. Az estre a kollégisták is hivatalosak voltak, akik nagy örömmel vettek részt a programban, majd az ő kis csapatuk is szívesen állt színpadra. Halhattunk magyar-, illetve külföldi dalokat. Furulyaszólót, táncokat és kisebb színdarabot is láthattunk. A fellépő diákok lelkesen, felkészülten és boldogan vállaták a fellépést.

A táncokról szólva, láthattunk modern táncot, illetve néptáncot, ez is mutatja, hogy mennyire tág érdeklődési körű és mennyire különböző személyiségű és tehetségű emberek járnak az iskolánkba.

Táncukkal, dalukkal a diákok rengeteg dolgot képesek voltak kifejezni, és ha már csupán dallammal vagy éppen lépésekkel képesek érzéseiket bemutatni, az azt jelenti, hogy tényleg szeretik és szívesen űzik a hobbijukat. 

Majd este kisebb táncos mulatságon vehettünk részt, melynek a hangulata igazán jóra sikeredett. Bálkirály és bálkirálynő választás is volt az este folyamán.

Gratulálok minden részvevőnek, akik valamilyen módon bemutatták tehetségüket, és jókedvre derítették a társaikat. Remélem a továbbiakban is hobbijuknak fognak élni, minket pedig még sokszor megörvendeztetnek tehetségükkel, szereplésükkel.

Kiss Petra Kata (9.a)
Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium
Zalaegerszeg

Tartalom megosztása: