keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Minden sorozat egyszer megszakad

Zalaegerszeg címer
Hírek

Minden sorozat egyszer megszakad

2010 március 20 - szombat
Szolnoki Olajbányász – Zalakerámia ZTE 83-82 (22-23, 13-11, 25-25, 23-23) NB I-es férfi kosárlabda-mérkőzés. Szolnok, 2000 néző. Jv.: Bodnár, Benczúr, Győrffy.

Szolnok: Fodor M. (4), Taylor (32/15), Rice (9/3), Báder (13/6), Barro (18). Csere: Váradi (5/3), Alekszics (2). Vesztergom. Vezetőedző: Poór Péter.

ZTE: Hinnant (16/3), Watson (19/9), Kámán (13/9) Wilson (14/12), Trepák (4). Csere: Tóth Á. (6), Baki (3/3).Timberlake (3/3), Gáspár (4),. Vezetőedző: Völgyi Péter.

Óriási csatát vívott egymással a két együttes, az első két negyedben fel-fej mellet haladtak a csapatok. Igaz, a játékvezetők ekkor elég sok személyi hibát fújtak a ZTE játékosainak. A nagyszünet után már 10 ponttal is vezetett a hazai együttes, de a ZTE bizonyította, hogy van tartása, és a befejezés előtt 2 perccel már a zalaiak vezettek 8 ponttal.

Ekkor azonban több buta hibát is elkövettek, s végül Taylornak a befejezés előtt 6 másodperccel dobott 3 pontosával nyert a szolnoki csapat. A ZTE 22 mérkőzés után vesztette el veretlenségért, de a remek szereplésért minden dicséretet megérdemelnek játékosai, szakvezetői.

Vélemények

Völgyi Péter, a ZTE vezetőedzője: – Izgalmas mérkőzésen sajnos gyorsan begyűjtöttük a személyi hibákat. A 3. negyedben úgy nézett ki, hogy a Szolnok biztosan nyer, azonban bravúrosan visszakapaszkodtunk. A hajrában már 8 ponttal is vezettünk, de buta egyéni hibák miatt vesztettünk.

Bodrogi Csaba szakmai igazgató: – A szolnoki katlanban nagyszerűen helytálltunk. Óriási eredménynek tartom, hogy a hazaiaknak nem sikerült átgázolni rajtunk. Ha a hajrában jobban figyelünk, folytathattuk volna győzelmi sorozatunkat, de így is maradandót alkotott a csapat.

Kámán Tamás, a ZTE játékosa: – Egy nagyon izgalmas találkozón kaptunk ki, de tudtuk minden sorozat egyszer megszakad. Nincsen semmi baj, de ezt a találkozót mi vesztettük el, nem a Szolnok nyerte meg. A vége előtt 2 perccel még 8 ponttal vezettünk.

(Zala-Lap, L. D. – B. I.)

Tartalom megosztása: