keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Mit várnak az új évtől?

Zalaegerszeg címer
Hírek

Mit várnak az új évtől?

2005 január 04 - kedd
Bencze Tamás, a ZTE Zala Volán női kosárlabda csapatának edzője: – A lányoktól azt várom, hogy a 7. helyet mindenképpen szerezzék meg. A külső tényezőktől mentesen akarunk játszani úgy, hogy hagyjanak minket dolgozni, ahogy szeretnénk. Sajnos „jó akaróink” mindig vannak. Aki kijön mérkőzéseinkre az láthatja, hogy van fantázia csapatban, és a lányok tudják, mit akarnak játszani.

Bodrogi Csaba, a ZTE férfi kosárlabdacsapatának ügyvezetője: – Az idei bajnokság alapszakaszából még nagyon sok mérkőzés hátra van. Remélem az alapszakasz végén kedvező pozícióból várhatjuk a folytatást. Gazdasági szempontból szeretnénk  bővíteni a csapatot támogató szponzorok körét, sajnos ez roppant nehéz, mivel a jelenlegi segítők megtartása sem könnyű. Már tavalyra terveztük, hogy  kifizetjük tartozásainkat, remélem idén az eredményes szereplés mellett sikerül e téren is előrelépnünk.
Tóth Géza, a ZTE FC Rt igazgató tanácsának elnöke: – Sok szponzort szeretnénk, hogy rendbe tehessük a csapatot anyagilag. Ennek eredményeként talpon maradna a labdarúgás Zalaegerszegen. Már bizakodó vagyok a játékoskeret összetételét illetően, úgy néz ki nagyobb vérveszteség nélkül sikerült módosítani a szerződéseket, s talán még erősíteni is tudunk. Szakmai szempontból jó lenne az első hat hely valamelyikén végezni.

Tartalom megosztása: