keresés a weboldalon

modernzeg.hu (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

modernzeg.hu (Videó)

2016 október 24 - hétfő
Új honlapot indított az önkormányzat, ahol a zalaegerszegi beruházásokról, fejlesztésekről, munkalehetőségekről és más fontos eseményekről lehet tájékozódni. A www. modernzeg.hu hétfőtől üzemel. A tudnivalókról sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

A weboldalon elsőként egy térkép látható, melyen különböző ikonokat tűntettek fel. Ezekre kattintva az adott beruházásról egy rövid leírás olvasható, ha pedig valaki kíváncsi a részletekre, azt is könnyen megtalálja – tájékoztatott Balaicz Zoltán polgármester.

A honlap ötletgazdája Bali Zoltán volt. A gazdasági bizottság elnöke szerint nagyon fontos, hogy a városvezetés és a lakosság folyamatosan – a 21. századi eszközöket is kihasználva – tudjon kommunikálni egymással.

A sajtótájékoztatón elhangzott: cél, hogy mindenki széleskörű tájékoztatást kapjon a lakókörnyezetében történt fejlesztésekről. A tervek szerint ez egy modern mobiltelefonos applikáció lesz, mellyel bárki könnyedén megkaphatja az információkat és elküldheti a számára fontos észrevételeket.

N.D./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: