keresés a weboldalon

Nagy az érdeklődés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nagy az érdeklődés (Videó)

2017 május 25 - csütörtök
Egyre nagyobb érdeklődés övezi a július 13-án kezdődő Restart Fesztivált- hangzott el a szervezők szerdai sajtótájékoztatóján. Céljuk, hogy Zalaegerszeg legújabb sportrendezvényén a különböző versenyek mellett az egészséges életmódot is népszerűsítsék.

Balaicz Zoltán polgármester a 770 éves évforduló kapcsán hangsúlyozta: a rendezvény szervesen kapcsolódik az önkormányzat célkitűzéseihez, vagyis a folyamatos megújuláshoz.

Mint elhangozott, fontos a test, a lélek és a szellem egyensúlya, így a programokat is ennek megfelelően állították össze. A motivációs, ismeretterjesztő előadások és tanácsadások mellett, spirituális bemutatókkal és egészséges ételekkel is várják az érdeklődőket – tájékoztatott Horváth Szilárd fesztiváligazgató.

A versenyzők 13 sportágban mérettethetik meg magukat. A rendezvényeken több mint 3000 sportolóra számítanak – tudtuk meg Szabó Zoltán főszervezőtől.

A szervezők a mozgássérültekre is gondoltak, akiknek naponta speciális programokkal készülnek. Emellett gyalogos- és kerékpáros túrák is színesítik a fesztivált. További részletek a www.restartfesztival.hu weboldalon olvashatók.

N.D./K.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: