keresés a weboldalon

Nagy lépést tettek a Titánok a felsőház felé

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nagy lépést tettek a Titánok a felsőház felé

2019 január 17 - csütörtök
Az OB II-es bajnokság első idei mérkőzését Szegeden vívta az Egerszegi Titánok jégkorong csapata. A mérkőzés nem kis esemény, mint a szegedi jégkorong fennállásának 30. évfordulójának ünnepi programjának fő műsorszáma volt.

A zalaiakat erősítő Bosnyák Márkó, Szeged melletti szülőfalujából közel százan jöttek ki a meccsre és szurkoltak a fiúknak. A hangulat jó hatással volt a csapatra és a kezdésük is parádés volt. Másfél perc játék után Bosnyák passzából Ambrus volt eredményes (0-1). A hazaiak próbáltak felpörögni, de a 11. percben Bosnyák szerzett újabb gólt, a neki szorítók nagy örömére (0-2). A csapat összeszedetten és fegyelmezetten játszott és 20 másodperc múlva újabb gólt ütöttek Csata Csaba révén.  (0-3). A hazaiak a harmad hajrájában Varga találatával szépítettek (1-3).

A második harmad elején Varga újabb góllal zárkóztatta a Szegedet (2-3). Egyre jobban élesedett a találkozó és a játékvezetők is szórták a kiállításokat. A 38. percben egy emberelőnyt váltott gólra Rózsahegyi, kiegyenlítve a mérkőzést (3-3). A záró harmad elején, fél perc elteltével Ambrus passzából Bosnyák szerzett gólt (3-4) és a szurkolók konfetti esővel díjazták kedvencük produkcióját. A folytatásban beleerősített a Szeged és sorra dolgozta ki a helyzeteit, folyamatos munkát adva Henczi Bendegúznak a kapuban. A hazaiak kapuvasat is ütöttek, de gólt nem sikerült szerezniük. A fiúk becsülettel állták a hazai rohamokat és nagyszerű győzelemnek örülhettek a találkozó végén.

 

Csata Csaba:- Fantasztikus közönség előtt játszhattunk, ami nagy lökést és plusz energiát adott a csapatnak. Nagyon jól kezdtünk, hiszen három góllal vezettünk. A hazaiak szívósan visszaküzdötték magukat, jól kihasználva az emberelőnyös játékaikat. Az utolsó harmadban nagy nyomás alatt játszottunk, de jó védekezéssel és nagy szívvel sikerült nyernünk, ami nagy lépés a felsőházi rájátszás felé. Köszönjük a nagyszerű szurkolást!

 

-P-

Tartalom megosztása: