keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nagyon kellett a győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nagyon kellett a győzelem

2005 április 23 - szombat
Kaposvár  –  ZTE    0-2 (0-2)Kaposvár, 2500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Megyebíró. Asszisztensek: Medovarszky, Tóth P.Góllövő: Sebők J. (27. ill. 35.) Sárga lap:  Sebők J. (8.), Kozmér (24.), Józsi (41.), Koplárovics (50.), Maróti (56.), Jovánczai (74.) Kaposvár: Balajcza – Finta, Petrók, Hegedűs (Andruskó 46.), Kovácsevics – Maróti (Kardos 60.), Máté P., Tóth B., Zsolnai (Farkas N. 83.) – Jovánczai, Oláh. Vezetőedző: Prukner László.ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Balog Cs. – Kaj, Gaál M., Józsi (Horváth A. 90.), Selei – Sebők J. (Radu Sabo 77.), Koplárovics (Csóka 91.). Vezetőedző: Gellei Imre.

Lehet, hogy használt a vezetőség hétközbeni figyelmeztetése, de lehet, hogy függetlenül ettől a csapat összeszedte magát. Meg az is igaz, az ellenféltől is sok függ. Mert a kaposváriak az első félidőben sok hibával, idegesen játszottak, megérdemelten szerzett vezetést a ZTE. Sőt, néhány szép támadás is jelezte, több van ebben az állítólag meggyengült csapatban.
A második félidőben feltámadtak a hazaiak, sok támadást vezettek, csupán arról feledkeztek meg, hogy a futballt gólra játsszák. Úgyhogy a két félidő összképe alapján feltétlenül megérdemelten nyert a ZTE.
Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője: – Nagyon örülök a győzelemnek. A mostani bajnokság során az MTK tudott elvenni tőlünk hat pontot, mi is szerettünk volna találni egy olyan csapatot, amelytől mi tudjuk elcsenni a hat pontot. Ezt a somogyiak személyében most megtaláltuk.
Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya. – Nagyon jó első félidőt produkáltunk, több góllal is vezethettünk volna.  A második félidő elején volt egy erős negyedórája a hazaiaknak, de taktikusan játsszva őriztük előnyünket. Értékes három pontot szereztünk.
Sebők Vilmos, a ZTE játékosa: – Az első félidőben két szép akció végén gólokat szereztünk. A folytatásban is mi irányítottuk a játékot, a hazaiaknak csupán 10-15 perces fellángolásuk volt. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, megérdemelten szereztünk három pontot.
Tóth Géza, a ZTE Rt. igazgatótanácsának elnöke: – Az első félidőben magyar szinten kifejezetten szépen játszottunk, a két gól mellett még számos lehetőségünk volt a gólszerzésre. A második félidőben már az eredmény tartására törekedtünk, de ekkor is mi uraltuk a játékot. Megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

Tartalom megosztása: