keresés a weboldalon

Nagysolymosi Sándor bronzérmes lett az OB-n

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nagysolymosi Sándor bronzérmes lett az OB-n

2016 november 04 - péntek
Október 29-én, Sorozatban hatodik alkalommal Kecskemét volt a házigazdája a felnőtt férfi-női judo országos bajnokságnak. Október 29-én közel 130 versenyző lépett tatamira az éremszerzés reményében.

A nevesebb judósok közül többen is kihagyni kényszerülnek a viadalt, Karakas Hedvig, Krizsán Szabolcs és Tóth Krisztián is műtét után lábadozik. A hiányzók mellett azonban akadtak bőven olyan versenyzők, akik az első országos bajnoki arany elhódításáért léptek tatamira a Messzi István Sportcsarnokban. A versenyen ott volt ifj. NAGY SOLYMOSI Sándor is, aki tavaly éppen itt szerezte meg első bajnoki aranyérmét. A 81 kg-ban induló zalaegerszegi judós a paksi Akkerman Gergelyt győzte le az első meccsén, majd a másodikon a Rákosvidéke Hajtós DSE versenyzője Neppel Richárd sem okozott gondot Nagysolymosinak.

Az elődöntőben a későbbi ezüstérmes BHSE-s Pál Gyula állította meg a zalai versenyzőt. A Bronzmérkőzésen a szintén BHSE-s Beviz Barnabás ellen harcolt és győzelmével a harmadik helyet szerezte meg súlycsoportjában. A győzelmet a bajai Köller Milán szerezte meg.

Jóna István

Tartalom megosztása: