keresés a weboldalon

Négy év után ismét megtartotta újévi fogadását Zalaegerszeg önkormányzata

Zalaegerszeg címer
Hírek

Négy év után ismét megtartotta újévi fogadását Zalaegerszeg önkormányzata

2024 január 16 - kedd
Több százan vettek részt Zalaegerszeg önkormányzatának újévi fogadásán. Az év első összejövetelének az Arany Bárány Szálloda Télikertje adott helyet.

A koronavírus világjárvány és az energiaválság következményei miatt négy éven át elmaradt eseményre  a város és vármegye vezetői, képviselői, kitüntetettjei, az egyházi méltóságok, a szervezetek, intézmények és cégek vezetői kaptak meghívást.

Köszönetnyilvánítással kezdte, majd áttekintéssel folytatta újévi beszédét Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.

2024-ben választások lesznek, emelte ki a polgármester, és arra kérte a lakosságot, mondják el véleményüket júniusban az elmúlt 10 év tevékenységéről, mert ha az önkormányzati választásokon támogatják, szeretné folytatni a polgármesteri munkát.

A polgármester sorra vette az elmúlt évek vívmányait, melyek az utóbbi évek nehézségei – köztük a koronavírus világjárvány, az egészségügyi korlátozások, az orosz-ukrán háború és az azt követő gazdasági válság – ellenére is meg tudtak valósulni Zalaegerszegen.

Az esten Berkes Dániel és tanítványai adtak műsort, majd Vigh László, a térség országgyűlési képviselője mondott pohárköszöntőt. Az újévi fogadás kötetlen beszélgetésekkel zárult.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: