keresés a weboldalon

Nehéz szülés volt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nehéz szülés volt

2009 április 25 - szombat
ZTE – Vasas 3-1 (1-1) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 4.182 néző. Játékvezető: Szilasi. Asszisztensek: Lémon, Takács. Gólszerzők: Waltner (25., 11-esből), Balázs (68., 71.) ill. Varga R. (20., öngól). Sárga lap: Pavicsevics (32.), Kocsárdi (43.), Vujovics (60.), Kocsárdi (83.). Piros lap: Paripovics (14.), Kocsárdi (83.).

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljativics (Szamosi, 80.), Botis, Varga R. – Sluka, Horváth A., Illés – Balázs – Waltner, Pavicsevics (Alomerovics, 58.). Vezetőedző: Csank János.

Vasas: Németh G. – Balog, Paripovics, Unierzyski, Laczkó – Vujovics, Cs. Pavicsevics (Papucsek, 43.), B. Tóth, Dobrics – Piller (Vukelja, 63.), Sowunmi. Vezetőedző: Mészöly Géza.

Ha egy csapatot az ág is húzza… Most, hogy nyertünk, egy kicsit lehet sajnálni a Vasast. Hosszabb ideje mélyrepülésben van, s ma talán megpróbált volna felállni. Erre a mérkőzés elején egy buta szabálytalanság miatt kiállítják egyik kulcsemberét, s a mérkőzés nagy részében emberhátrányban próbált meg ellenfele lenni a jobb passzban lévő hazaiaknak.

Mindenesetre, jobban örültünk volna, ha 11 ember ellen hozzuk ezt a három pontot. A játékról annyit, hogy az első félidőben, meg a második elején nem nagyon lehetett észrevenni, hogy az egyik csapatban többen vannak. Nem játszottunk jól. Aztán a parádés vezető gól földobta a ZTE játékosait, s ekkor már élvezni is lehetett a meccset.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Egy nagyon jól szervezett Vasas ellen játszottunk. Az első félidőben nem ment jól a játék, de szerkezetbeli problémáink is akadtak. A második gólunk után nyújtotta azt a csapat, amit elképzeltem. Balázst a szünetben majdnem lecseréltem, de végül is jól döntöttem, hogy a pályán hagytam.

Mészöly Géza, a Vasas vezetőedzője: – Minden csapat, amely a mérkőzés elején emberhátrányba kerül, aztán 11-est ítélnek ellene, majd kényszerből cserélnie kell, az nehéz helyzetbe kerül. Tíz emberrel is volt tartásunk. Végül is a 3. gól pecsételte meg sorsunkat.

Balázs Zsolt, a ZTE játékosa: – Szünetben a mester több játékos teljesítményével elégedetlen volt. Nekem sem ment a játék. Ezúttal csatárként alkottam maradandót, örülök, hogy góljaimmal sikerült nyerni. Az igazság az, hogy a középpályáról indulva jobban szeretek játszani.

Horváth Győző, a ZTE kapusedzője: – Nehéz szülés volt. Azonban akárcsak az előző mérkőzéseken, most is akadt egy remek egyéni teljesítmény a csapatban, ezzel nyertünk.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: