keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem bírtak egymással

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem bírtak egymással

2009 október 04 - vasárnap
DVTK – ZTE 1-1 (1-1) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Veizer. Asszisztensek: Berettyán, Horváth. Gólszerzők: Rudnevs (15.), Ivancsics (22., 11-ből). Sárga lap: Bogunovics (18.), Jeknics (30.), Todorovics (88.). Piros lap: Jeknics (40.).

DVTK: Kovács Z. – Lakatos B., Jeknics, Viskovics, Gohér – Vukadinovics, Burány (Szabó V. 73.), Lippai (Huszák 83.), Lipusz – Apostu (Milicsics 43.,) Ivancsics. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Bogunovics (Sluka 46.), Todorovics – Magasföldi (Illés 63.), Máté P., Kamber, Horváth A. – Balázs (Pavicsevic 55.), Rudnevs. Vezetőedző: Csank János.

Megítélés kérdése, hogy a DVTK nem bírt a ZTE-vel, vagy a ZTE nem bírt a sereghajtó DVTK-val. Az viszont biztos, hogy a hazaiak több mint 50 percig emberhátrányban játszottak, de ez inkább a vendégeket nyomasztotta. Idegenben az egy pont nem rossz, legfeljebb ebből a meccsből többet hozhattunk volna ki. Feltehetőleg egyik csapat sem elégedett az eredménnyel, szurkolótáboruk még kevésbé.

Vélemények

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Gyámoltalanok voltunk. Vezetésünk után eldönthettük volna a mérkőzést, bátrabb játékkal nyerhettünk volna.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, vezetésünk után egy ordító helyzetet kihagytunk. A hazaiak tizenegyese után visszaesett a játékunk. Főleg támadásban voltunk pontatlanok, így nem tudtuk kihasználni emberelőnyünket.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: – Egy erősen közepes színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született.

Balázs Zsolt, a ZTE támadója: – Nem tudtunk élni a sorsa adta lehetőséggel, mert az utolsó passzokat rendre elrontottuk.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: