keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem csak az Armada hiányzott

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem csak az Armada hiányzott

2008 június 02 - hétfő
ZTE – Fehérvár 1-3 (0-1) Zalaegerszeg, 1.500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Solymosi. Asszisztensek: Takács, Lémon. Gólszerzők: Pekics (72.), ill. Horváth G. (42.), Nagy D. (51.), Sitku (83.). Sárga lap: Polgár (45.), ill. Horváth G. (90.).ZTE: Pogacsics – Kocsárdi, Miljatovics, Botis, Polgár (Koplárovics 46.) – Davidov, Molnár, Kovács G.(Pekics 72.), Vulin – Ferkó (Zatara 46.), Waltner. Vezetőedző: Nagy Mihály.Fehérvár: Németh V. – Denyiszov, Fehér, Horváth G., Lázár – Farkas B., Sifter, Nagy D., Dvéri (Csobánki 85.) – Polonkain (Dajics 79.), Sitku. Vezetőedző: Disztl László.

Mindenesetre a bajnokság végét nem így képzeltük el…. Sem a helyezéssel, sem a mutatott teljesítménnyel nem lehetünk elégedettek. Ebben a játékosállományban azért jóval több volt. A mérkőzésen egyébként a vendégek minden szempontból fölénk nőttek, ők nem úgy érezték, hogy ennek a mérkőzésnek már semmi tétje. Sajnos, nem csak a szándékosan távol maradó Armada hiányzott a mérkőzésről, hanem képletesen szólva a ZTE csapata is…

Vélemények:

Disztl László, a Fehérvár vezetőedzője:Lehet, hogy a mérkőzésnek már nem volt igazi tétje, de mi egy ilyen tavaszi teljesítmény után szerettünk volna nyerni Zalaegerszegen is. A találkozót végig mi uraltuk, hamarabb is eldönthettük volna a mérkőzés sorsát. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Nagy Mihály, a ZTE vezetőedzője: – A tavasz legjobb csapata ellen léptünk pályára. A vendégek mentálisan fölénk kerekedtek. 2-1-es vezetésünknél volt esélyünk az egyenlítésre, de Kocsárdi durva hibája mindent eldöntött. Több játékos teljesítménye is nagy csalódás volt számomra.

Molnár Balázs, a ZTE játékosa: – A már tét nélküli mérkőzésen a vendégek sokkal motiváltabbak voltak, s megérdemelten nyertek.

Pogacsics Krisztián, a ZTE kapuvédője: – Úgy vélem, a gólokról nem tehettem, egyszer-kétszer bravúrral hárítottam. A vendégeknek több lehetősége volt, győzelmük teljesen jogos. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: