keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Nem éltünk a lehetőséggel

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem éltünk a lehetőséggel

2008 július 26 - szombat
DVSC – ZTE 2-1 (1-1) Debrecen, 4.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Kassai. Asszisztensek: Erős, Medovarszki. Gólszerzők: Rudolf (38., 11-esből, 66.) ill. Waltner (21., 11-esből). Sárga lap: Trnavac (37.), Waltner (51.).

DVSC: Csernyánszki – Bernáth, Komlósi, Mészáros (Varga Z. 63.), Takács – Huszák (Dombi 46.), Kiss Z., Leandro, Czvitkovics – Kerekes (Oláh 60.), Rudolf. Vezetőedző: Herczeg András.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Botis, Szamosi – Tóth Z., Máté, Alomerovics (Petneházi 68.), Trnavac (Hajdú 46.) – Waltner, Meyé (Pekics 76.). Vezetőedző: Supka Attila.

Most még lehet kifogást találni, a hazaiak talán előbbre tartanak a felkészülésben. Az azonban biztos, ilyen gyenge Debrecent még egyszer nem fogunk ki. Lehetett volna keresnivalónk ellenük. Van még bőven tennivalója Supka Attilának…

Vélemények:

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Nem éltünk a lehetőséggel. Gyenge mérkőzésen fejet kellett hajtanunk a Debrecen előtt.

Németh Ottó technikai vezető: – Úgy érzem, jól helytállt a csapat, a Debrecen előbbre tart a felkészülésben, mint mi. A döntetlen jogosabb lett volna.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Az UEFA-kupában induló hazai csapat nem volt jobb nálunk. A döntetlenre rászolgáltunk volna.

Kocsárdi Gergely, a ZTE védőjátékosa: – Büntetőből megszereztük a vezetést, a hazai csapat ugyanígy egyenlített. Szerettünk volna jól bemutatkozni az idénynyitón. Ez nem sikerült, de remélem, javítani tudunk a Kecskemét ellen. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: