keresés a weboldalon

Nem okozott gondot a Göcsejnek a Bőny legyőzése

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem okozott gondot a Göcsejnek a Bőny legyőzése

2016 november 25 - péntek
A férfi futsal NB I 9. fordulójában az újonc Bőny együttese látogatot Zalaegerszegre. A Göcsej SK-nak győznie kellett, hogy megtarhassa előkelő hatodik helyezését a bajnokságban.

A vendégek kezdőjében ott volt a Zalaegerszegről nyáron távozó Bogyó Károly. Remekül kezdte a mérkőzést a hazai csapat, hiszen a második percben vezetést szerezetek. Gugcsó Benjamin húzta meg a jobb szélt és a hosszú oldalon Apatinit hozta kihagyhatatlan helyzetbe . Agöcsej nek egy perc sem kellett za újabb gólhoz, amik az előbb előkészítő szerepben lévő Gugcsó növelte az előnyt. A játékrész felénél tovább növelte előnyét a hazai alakulat. Horváth Elemér centerezéséből Gugcsó Benjamin volt újra eredményes. A 16. percben Landzendorfen lövése pattant le Balikó kapusról és csorgott a gólvonal mögé, így szépített a Bőny. A félidő utolsó másodpercében egy gyors kontra végén Horváth Elemér növelte háromgólosra a hazai előnyt.

A második félidőben egy harcosabb vendégcsapat jött ki az öltözőből. A hazaiak kicsit elkényelmesedtek a magabiztos vezetés tudatában. Szerencséjükre Balikó kapus remek napot fogott ki és sorra akadályozta meg a vendégeket a gólszerzésben. A 25. percben egy jobb oldali kontra végén Borsi fejezhette be a hazai támadást góllal. A 30. percben góllá érett a vendégek lelkesedése, ami után kettőzött erővel támadtak. Ami az egyik oldalon nem sikerült az a hazain igen. Az utolsó percben Tóth szerzett újabb hazai gólt, majd 9 másodperccel a lefújás előtt Nagy hibázott büntetőt.

A Göcsej SK megérdemelten szerezte mega győzelmet, a helyenként jól futsalozó vendégekkel szemben. A zalaiak december 1-én a bajnok Rába ETO-t fogadja majd.

Jóna István

Tartalom megosztása: