keresés a weboldalon

Nem sikerült a feljutás

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem sikerült a feljutás

2018 szeptember 07 - péntek
A Zalai Titánok U16-os csapata az elmúlt hétvégén kvalifikációs torna házigazdája volt. A hazaiak mellett az UTE, az FTC és a Győr célja is egy lehetett, az „A” csoportba való feljutás. 

Ez az Újpestnek és a Győrnek sikerült a kétnapos torna végén. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított kvalifikáció során Koós Tibor együttese a Ferencvárossal kezdett. A nagy múltú klub ellen végig partiban voltak az egerszegiek, de a végén 2-1-re a zöld-fehérek nyertek. A Győr ellen mindet beleadtak a fiúk és 28. percen keresztül vezettek is. A végére fejben elfáradtak a Titánok, amit a győriek kihasználtak és 6-2-re megnyerték a mérkőzést. A záró találkozón az UTE ellen harcosan játszott a házigazda, de sajnos a gólokat a lilák lőtték és végül 3-0-ra nyertek. Az Újpest veretlenül nyerte meg a kvalifikációt a Győr előtt, így a legjobbak között kezdhetik az alapszakaszt. Az FTC és a Titánok a „B” csoportban üthetik majd a gólokat.

-Büszke vagyok a fiúkra, hiszen három, nagyon nehéz ellenfél ellen bizonyították, hogy senki sem mehet biztosra ellenünk. A koncentrációnk javításával, sokkal eredményesebbek is lehetünk a jövőben- értékelt Koós Tibor edző.

A Titánok szeptember közepén kezdik majd a bajnoki küzdelmeket.

-P-

Tartalom megosztása: