keresés a weboldalon

Nem sikerült a pontszerzés a Göcsejnek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nem sikerült a pontszerzés a Göcsejnek

2016 október 13 - csütörtök
A férfi futsal NB I negyedik fordulójában a Veszprém vendégeként lépett pályára a Göcsej SK csapata. Bagó Gábor együttese a pontszerzés reményében lépett pályára.

A hazaiak már a 18. másodpercben megszerezték a vezetést. A 7. percben már kettőre nőtt a hazai előny Püspök góljával. Lassan vette fel a ritmust a Göcsej, de egyre bátrabban támadtak. Megvoltak a zalaiak helyzetei a játékrészben, de Schmidtmajer kapus eszén nem tudtak túljárni a vendégek. A 19. percben Püspök növelte a hazai előnyt, egy kipattanó lövést értékesítve. A második félidő elején nagy lendülettel kezdetek a csapatok. A zalaiak próbálkoztak rendesen, de a helyzetkihasználásuk nagyon gyengére sikerült. A 28. percben már 4-0-át mutatott az eredményjelző. A mérkőzés hajrájában Németh Péter lőtt egy gólt, megszerezve a Göcsej becsületgólját. A zalaiak becsülettel küzdöttek, sőt helyenként jól is játszottak, de a hazaiak minden lehetőségüket gólra váltották.

A Göcsej SK –ra az ötödik fordulóban igazi rangadó vár, ugyanis október 17-én az idén feljutott Ferencvárost fogadják a Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés mindkét fél számára nagy téttel bír, hiszen a középmezőnyhöz való felkapaszkodás szempontjából sokat jelenthet a győzelem megszerzése.

Jóna István

 

 

Tartalom megosztása: